Een wonderbaarlijke reis

 

 

Esoterie

Filosofie

Spiritualiteit

 

 

 

 

 

 

 

Voorwoord

 

 

 

 

Dit boek is niet spannend. Dit boek is niet opwindend. Dit boek zal niet voor het grote publiek bestemd zijn, tenzij de wanhoop onder de mensen tot zulke ongekende vormen zal zijn gegroeid, dat de mensen geen andere keus meer hebben dan om dit boek te lezen. Als ik om mij heen kijk en lees in de kranten wat voor een ellende er allemaal gebeurt en als ik daar uit distilleer hoe wanhopig en steeds wanhopiger de mensen beginnen te worden, dan zou dit boek toch nog wel eens op grote schaal kunnen verdwijnen onder de mensen.

De tijd zal het leren.Dit boek is niet spannend. Dit boek is niet opwindend. Dit boek kan bij mensen hun leven veranderen. Mensen zouden er de chaos door kunnen gaan zien. Chaos die onmiskenbaar nodig is om de wissel te nemen die wij allen moeten nemen. Mensen kunnen er de ontwrichting van de maatschappij door gaan begrijpen en zij kunnen er zelf hun doel door gaan bereiken. Jij zult zelf beslissen wat voor jou zal gelden.


De tijd zal het leren.Dit boek is niet spannend. Dit boek is niet opwindend. Toch zal het nu onder de mensen moeten komen. Waarom? Ik weet het niet, omdat ik voel dat het moet. Omdat de tijd bijna verstreken is. Omdat het nu of nooit is. Omdat er iets moet gebeuren. Er is geen keus meer.


De tijd zal het opnieuw leren.Dit boek is niet spannend. Dit boek is niet opwindend. Het is aan jou om te beslissen of jij het leest en wat jij ervan vindt. Wat het zal doen met jouw leven.

Ook voor jou en ook nu zal de tijd het leren.

 

Dit boek is opgedragen aan ‘de ene’.