De verandering

 

 

CONTACT

HOME

ARTIKELEN

 

Esoterie

Filosofie

Spiritualiteit

 

 


Artikelen

 

 


Genees deze Wereld door je zelf te genezen

Ho' Oponopono

 

Dit artikel is het kortste artikel maar uiteindelijk het meest belangrijke artikel van deze website. Dit artikel wijst je er op hoe je genezing voor deze wereld kunt zijn door 'genezing voor deze wereld' te LEVEN.

Wij zijn scheppers van onze eigen wereld en wij scheppen en vormen dus onze eigen wereld.
Als wij in onze wereld vaststellen dat er verdriet, ellende, chaos, ziektes, geweld, angst en oorlog is, komt dat omdat wij mede dat beeld hebben gevormd en tot stand hebben laten komen in deze wereld. Wij zijn dus allemaal medeplichtig aan de ellende in deze wereld en wij zijn dus allemaal volkomen verantwoordelijk.

(Lees hierover mijn boekje "Een wonderbaarlijke reis" en alle artikelen op deze website).

Daarom is er geen 'buitenwereld' maar uitsluitend een 'binnenwereld.

Alles wat er zich dus in jouw wereld afspeelt, is alles wat er zich in jou afspeelt.

Doordat alles zich in jou afspeelt, in jouw binnenwereld afspeelt, ben jij dus verantwoordelijk, volledig verantwoordelijk, voor alles wat zich in jouw buitenwereld afspeelt.

Door alles in jouw binnenwereld, alles wat zich in jou afspeelt, te genezen, genees je dus alles in jouw buitenwereld en genees je dus 'De Wereld'.

Hoe genees ik mijzelf door alles wat zich in mijn binnenwereld afspeelt te genezen?

Hoe genees ik alles wat zich in mijn binnenwereld afspeelt en wat indruist tegen de stuwende en heersende wet in het universum, tegen de wet van liefde?

Hoe genees ik alles wat geen liefde is en wat dus voortkomt uit de afsplitsing van de rivier van leven, uit het afgesplitst zijn van de bron van het Leven?

Door eenvoudig mijn verantwoordelijkheid te nemen en door slechts 4 zinnetjes uit te spreken en daarmee deze afsplitsing te helen en terug te brengen tot de eenheid van alles wat is, terug te brengen in het krachtveld van de bron, terug te brengen tot de allesomvattende en altijd helende en genezende kracht van LIEFDE.

Deze zinnetjes zijn:

Ik houd van je

Het spijt me

Alsjeblieft vergeef me

Ik dank je

Door ons te richten tot het universum, door het danken uit te spreken, verzegel je het gegeven dat het feit dat jij liefde uitstraalt voor alles (ik houd van je), voor het feit dat jij spijt hebt van alle dingen die jij hebt geschapen en gevormd en die indruisen tegen de eenheid van alles wat is en voor het feit dat je vergeving vraagt aan het universum, vergeving vraagt aan de bron, vergeving vraagt aan de schepper of aan God, bij voorbaat al is geaccepteerd. Daarnaast is het belangrijk dat je je ook richt tot jezelf bij het uitspreken van deze 4 zinnetjes. Hiermee schep jij genezing doordat de kosmische spiegel deze nieuwe, door jou geschapen toestand van heling en genezing terugspiegelt in jouw binnenwereld en dus ook in jouw buitenwereld. Hiermee genees je jouw buitenwereld en dus DE WERELD.
Hierdoor zal de Wereld worden gezuiverd en geheeld en hierdoor zal dus alle ellende verdwijnen.
Alle vaste stoffen in deze wereld zijn mede opgebouwd uit water, inclusief ons eigen lichaam. Een lange tijd van ons leven bestaat ons lichaam voor ongeveer 70% uit water.

Om aan te tonen wat het uitspreken van de hierboven genoemde zinnetjes voor uitwerking hebben op materie, verwijs ik naar een film die aangeeft wat deze zinnetjes voor helende en 'harmonie brengende' invloed hebben op water. Water dat aantoonbaar een informatiedrager is van datgene wat wij uitspreken, alles waar wij dus van overtuigd zijn en wat wij dus uitstralen, voor al datgene wat wij ZIJN en dus voor al datgene wat wij LEVEN.
Water reageert op hoe jij bent en op hoe ik ben.
Water reageert op hoe wij ZIJN.
Water reageert op de door ons geleefde krachten van
EENHEID of AFSPLITSING, dus van LIEFDE of ANGST.

Klik op de hieronder opgenomen afbeelding van "Water, the great mystery".
De film is opgenomen in deze website en het kan misschien even duren voordat de film is geladen en zal gaan starten.

 

 

Om aan te tonen wat het uitspreken van deze 4 zinnetjes:

  • Ik houd van je
  • Het spijt me
  • Alsjeblieft vergeef me
  • Ik dank je

Voor uitwerking heeft op jouw binnenwereld en dus op jouw buitenwereld en dus op DE WERELD, verwijs ik naar de volgende twee links over Ho' oponopono.

Ho' oponopono is een genezingstechniek die afkomstig is van de oorspronkelijke bewoners van Hawaii. Hawaii behoort nog tot de resten van zeer oude beschavingen die ooit een cultuur en een beschaving hadden waar werd geleefd in een paradijs, totdat ook daar het verval intrad doordat men zich begon af te splitsen van 'de bron van alles wat is' en deze beschavingen zich uiteindelijk zelf hebben vernietigd.
(Klik op de titels om de sites te openen).

What is Ho' oponopono?   (Engelstalig)

en

Ho' oponopono   (Nederlandstalig)

 

Verander dus de Wereld door de Wereld te genezen.
Verander dus de Wereld door je zelf te genezen en daarmee jouw binnenwereld te genezen en daarmee jouw buitenwereld te genezen en daarmee dus de WERELD te genezen.

Zo brengen wij deze wereld terug van de hel die het nu is tot het PARADIJS die het ooit was en die het altijd bedoeld was en is om te zijn.

                                                                                                                                                      

 

Klik op onderstaand hart om te luisteren naar de gezongen mantra.

 

 

 

Een prachtig filmpje (Engels) over de uitleg van Ho' oponopono.
Deze uitleg geeft heel duidelijk aan wat de 4 zinnetjes, die gebruikt worden bij Ho' oponopono, precies doen en veroorzaken.
De grootste kracht van de woorden die je gebuikt is, dat deze woorden je hele systeem
zuiveren, op bewust en onbewust niveau.
Klik op de afbeelding van de bloem om het filmpje te openen:

 

 

De film over water sluit af met de opmerking dat de twee woorden met de grootste kracht en de meest invloedrijke uitwerking op de schoonheid van de ijskristallen van water de volgende twee woorden zijn:
Love and
Gratitude
ofwel de woorden:
Liefde en Dankbaarheid.

 

Voor wie:

Oren hebben om te horen en

Ogen hebben om te zien,

Zullen de kracht begrijpen die deze 4 zinnetjes, uitgesproken in Liefde, hebben op het Welzijn van deze Wereld.

 

Naast het genezen van alle vervuilde energie in deze wereld kunnen we gaan beginnen om een nieuwe wereld te gaan scheppen door beelden te vormen van een nieuw paradijs.
Visualiseer een wereld in schoonheid, met vrede, vreugde, harmonie, bezorgdheid voor elkaar en om elkaar en liefde voor al het leven en deze wereld zal dan, genezen, gezuiverd en opnieuw gevormd, snel veranderen in het nieuwe paradijs, in de nieuwe wereld.

 

                                                                 

Naar boven