De Verandering

 

 

email

home

 

 

Esoterie

Filosofie

Spiritualiteit

 

 


 

Overige boeken

 


 

 

 

De adelaar of de arend is voor de oorspronkelijke indianen van Noord-Amerika het symbool voor de boodschapper tussen de goden en de mensen.
Als wij in staat zijn om onze eigen vleugels uit te slaan zoals deze arend, zijn wij ook zelf in staat om deze boodschappen van de Goden te ontvangen.

 

 

 

Het Urantia boek.

Dit boek heeft op mij grote indruk gemaakt. Het heeft veel vragen beantwoord en veel nieuwe vragen gecreŽerd. Een ongelooflijk boek van een ongelooflijke, prachtige waarde. Voor een waarachtig zoeker een boek, dat mijnsinziens gelezen moet worden..

Het Urantia Boek,voor het eerst gepubliceerd in 1955 door de Urantia Foundation, beweert te zijn gepresenteerd door hemelse wezens als een openbaring voor onze planeet, Urantia.

De geschriften informeren ons over de schepping, geschiedenis en bestemming van de mens en onze relatie met God de Vader. Zij geven ons een unieke en boeiende omschrijving van het leven en onderricht van Jezus. Zij brengen ons nieuwe inzichten van tijd en eeuwigheid aan de geestelijkheid van de mens en geven ons nieuwe details over de avonturen van onze opklimming in een vriendelijk en zorgvuldig bestuurd universum.

Het Urantia Boek biedt ons een duidelijke en kernachtige integratie van wetenschap, philosofie en religie. Diegenen die het boek lezen en bestuderen, geloven dat de capaciteit heeft om wereldwijd een significante bijdrage te leveren aan het religieuse en philosofische denken van de mensheid.

Het Urantia Boek is niet een "religie" in zichzelf. Het bouwt op de religieuse nalatenschap van het verleden en het heden, aanmoedigend tot een persoonlijk en levend geloof.

Lezers over de hele wereld hebben ons verteld dat het lezen van hen diep heeft geraakt en vaak ook hun leven heeft veranderd. Het heeft hen geinspireerd om nieuwe niveaus van geestelijke groei te bereiken en heeft hun begrip van de waarde van het menselijk leven verhoogd.

Voor mijzelf is het lezen van het boek een ongelooflijke ervaring.
Het lezen van dit boek betekent voor mij een complete bevestiging van  wat ik heb mogen ontvangen in mijn eigen ervaringen na mijn 'Aha experiences' en gaat hieraan nog aanzienlijk voorbij.
kIk kan dit boek  met alles wat ik heb, van harte aanbevelen.

   

Klik op de afbeelding met 3 blauwe cirkels om naar de website te gaan waar het Urantia Boek kan worden gelezen en gedownload.

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven